PS: – Organizacja uroczystości kosztuje sporo czasu, wysiłku i pieniędzy. Znacznie wygodniej jest pozostawić to nam, a tym samym zaoszczędzić, nie martwiąc się o zakupy, sprzątanie, oprawę muzyczną itd. Różni goście i różne uroczystości nie pozwalają podać uniwersalnego wzoru. Ważne jest indywidualne podejście do każdej uroczystości. Zawsze trzeba pamiętać, aby przykładać się do pracy i nigdy nie odpuszczać w staraniach o zadowolenie gościa.
My staramy się maksymalnie dostosowywać ofertę do tych wizji, dzięki czemu jesteśmy w stanie sprostać bardzo szerokiemu gronu potencjalnych gości, w tym przedsiębiorców zlecających nam organizację spotkań biznesowych i wigilii firmowych.
NK: – Cieszymy się, że większość nowych gości trafia do nas z polecenia. Przykładamy dużą wagę zarówno do poziomu obsługi, jak i do jakości serwowanego jedzenia, bazując na produktach najwyższej jakości, z których komponujemy unikalne propozycje. Takie dania owocują pochlebnymi opiniami na temat restauracji i licznymi wyróżnieniami, takimi jak „Złoty widelec” WIP, czy nagrodami dla szefa kuchni w akcjach „Weź się za wołowinę” czy „Gęsina na świętego Marcina”.
PS: – Kolektyw naszego zespołu współpracuje ze sobą niezmiennie od 3 lat. W tym czasie dotarliśmy się jak sprawnie działający silnik, co znacząco przekłada się na sukces Waniliowej. Kolejna ważna rzecz to rotujące sezonowo, autorskie menu, które sprawia, że zawsze warto do nas wrócić i spróbować dań, których nie znajdzie się nigdzie indziej.
BR: – Moją kuchnię z powodzeniem można nazwać autorską. Lubię łączyć mięsa z sosami owocowymi i nie oszczędzam na jakości.
BR: – Kuchnia autorska to najczęściej połączenie pasji i fascynacji szefa kuchni. To jego unikalna forma ekspresji, niedająca się sklasyfikować. Marką każdej restauracji z kuchnią autorską jest jej szef kuchni, który musi wykazać się niezwykłym kunsztem i szeroką wiedzą przy tworzeniu każdej potrawy według własnego pomysłu. Wśród dań kuchni autorskiej znajdziemy elementy nowoczesnej kuchni międzynarodowej, jak również tradycyjne potrawy kuchni polskiej.
NK: – W dzisiejszych czasach, gdy nie sposób policzyć restauracji w samej Warszawie, jedyną słuszną drogą jest tworzenie autorskiego menu. Niespotykane nigdzie indziej pozycje w karcie, ciekawe połączenia smakowe i unikalne składniki to klucz do sukcesu.
Rozmawiał Mariusz Gryżewski
Dodaj komentarz